flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про повідомлення Лішунової Аліни Романівни – відповідача у справі №140/5056/22

16 серпня 2022, 09:52

Волинський окружний адміністративний суд, розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3, відповідно до статті 130 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) повідомляє відповідача Лішунову Аліну Романівну (остання відома адреса місця реєстрації: 43000, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Гулака-Артемовського, 15а/66) в адміністративній справі № 140/5056/22 за позовом Національної академії внутрішніх справ до Лішунової Аліни Романівни про стягнення витрат, пов’язаних з утриманням у навчальному закладі про відкриття провадження у даній справі ухвалою судді від 12 серпня 2022 року.

За відомостями підрозділу УДМС України у Волинській області Лішунова Аліна Романівна знята з реєстрації за адресою яка вказана у позовній заяві, тому згідно зі статтею 130 КАС України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.

Суд роз’яснює, що розміщенням даного оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України відповідач – Лішунова Аліна Романівна, вважається належним чином повідомленою про розгляд справи.

 

 

                                                                                                                     Суддя                                                                                                 А.Я. Ксензюк

 

 

                                                                                                                    16.08.2022