flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про продовження особливого режиму роботи суду на час карантину

01 вересня 2020, 12:09

У зв’язку з продовженням карантину до 31 жовтня 2020 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.08.2020 №760 у Волинському окружному адміністративному суді продовжено особливий режим роботи. 

Волинський окружний адміністративний суд звертається до громадян, які мають ознаки будь-якого вірусного захворювання або підвищену температуру, з проханням утримуватися від відвідування суду. 

Також, закликаємо усіх відвідувачів суду із розумінням віднестись до запроваджених превентивних заходів та максимально використовувати дистанційний формат доступу до судочинства, зокрема:

  • Направляти документи засобами поштового зв’язку на адресу: 43025, Волинська область, місто Луцьк, вулиця Словацького, 3;
  • Направляти документи на офіційну електронну адресу суду: inbox@adm.vl.court.gov.ua з подальшим підтвердженням в паперовій формі;
  • Направляти документи засобами підсистеми «Електронний суд» з подальшим підтвердженням в паперовій формі.

Для отримання інформації по справах Вам необхідно звернутися за номером телефону (0332) 727 872.

Пропонуємо учасникам судових процесів утриматися від особистої участі в судових засіданнях, якщо розгляд справи не передбачає їх обов’язкової присутності.

Водночас звертаємо увагу на положення частини третьої статті 194 КАС України відповідно до якої учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Також звертаємо увагу громадян, що  в період до 31 жовтня 2020 року встановлений наступний графік роботи суду:

понеділок -четвер - з 08 год. 00 хв. до 17 год. 15 хв.;

п’ятниця - з 08 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв.;

перерва на обід - з 13 год. 00 хв. до 14 год. 00 хв.;

субота та неділя – вихідні дні. 

Одночасно нагадуємо, що на час карантину у суді заборонено проводити заходи, не пов’язані з процесуальною діяльністю суду та забезпеченням діяльності суду (круглі столи, семінари, дні відкритих дверей); припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду; заборонено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань та перебування в приміщенні суду без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно.

Якщо ж виникла нагальна потреба у відвідуванні суду, просимо Вас поставитись із розумінням та відповідальністю до вжитих карантинних заходів та дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.